Moving Day utför packning, flyttstädning, flytt, magasinering, homestyling, transporter samt tömning av bohag. Vårt mål är att alltid att ge ett tryggt, ekonomiskt, tidsmässigt och professionellt omhändertagande av din flytt.

Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt. Oavsett hur mycket du har att flytta, hur långt det ska flyttas eller hur svårt det kan tyckas vara, så tar vi hand om det. Vi ger garantier på vår flyttstädning samt är försäkrade då det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda med utfört arbete.

Planera din flytt
När du väl har bokat ett datum med oss så börjar nedräkningen. Ett tips är att införa olika hållpunkter för när olika moment ska vara klara. Vi ger dig rådet att kontakta oss i god tid så att vi kan komma precis när du behöver det. Om du har några frågor så kan du alltid kontakta oss, vi ger dig gärna personliga tips och råd.

Flyttkartonger
De flyttkartonger som vanliga butiker säljer har bara två lager papp och är därmed inte lika pålitliga. Vi har de bästa kartongerna och kan tillsammans med dig komma fram till hur många du kommer att behöva för ditt hem. När man packar kartonger så är det inte vad kartongen klarar av som är måttstocken för hur mycket man ska stuva in i den. Även om en flyttkartong håller för många kilon så är det inte säkert att våra armar gör det. Vi kommer förstås med styrka och rätt bärteknik, men det är viktigt att du inte packar flyttkartongerna tyngre än att du själv kan lyfta dem.

Packa i sopsäckar
Sopsäckar är verkligen ingen dum idé när man ska packa sådant som kan behöva lite extra skydd som till exempel bäddmadrasser och kuddar. Se till att packa i sopsäckar som är slitstarka, det gör det lättare för oss att hantera packningen i flyttbilen samtidigt som dina saker får ett extra skydd mot smuts och slitage.