Våra tjänster

Vi har yrkestrafiktillstånd samt försäkring i Trygg Hansa så att du som kund kan känna dig trygg när du flyttar med oss. Vi vill bygga vårt varumärke på 100% nöjda kunder! Vi flyttar lokalt, över hela Sverige eller utomlands och ger dig en komplett prisvärd flyttservice!

FLYTT
Vi kan hjälpa er med allt inom flytt! Vi packar, emballerar, monterar, städar, utför homestyling, flyttar samt magasinerar.

ÖVER HELA LANDET
Vi kör regelbundet över hela Sverige och utför även transporter.

UTLANDSFLYTT
Vi utför utrikesflyttningar inom Europa.

FÖRETAGSFLYTT
Vi flyttar företag och kontor över hela landet.

DÖDSBO/RÖJNING
Vi utför tömning av dödsbon i Göteborgsområdet. Vi kan hjälpa er med att köra saker till tippen, flyttstäd samt saneringar. Kort sagt, när ni hämtat arvegodset lämnar ni bara nyckeln till oss så sköter vi resten.

FLYTTSTÄDNING
Vi utför alla typer av flyttstäd och ser till att du får en godkänd flyttstädning. Idag kan man ansöka om RUT-avdrag på 50% av kostnaden för flyttstäd. 

MAGASINERING
Vi kan hjälpa er med magasinering i Göteborg. Vi erbjuder magasinering med värme, larm och skydd mot skadedjur så att era saker står tryggt hos oss.

HOMESTYLING
Vi kan hjälpa er med homestyling inför försäljning av er bostad. Vi utför enklare styling eller en hel styling där vi tillför allt möblemang. Kontakta oss för en konsultation.