Moving Day –
Flyttfirma Stockholm!

Flyttfirma Stockholm med Göteborgs goa känsla!

Med ursprung i Göteborg och nu även med närvaro i Stockholm, är vi på Moving Day en flyttfirma som stolt bär våra rötter från västkusten. Med huvudkontor i Göteborg erbjuder vi professionella flytt- och städtjänster i hela Sverige, inklusive vår flyttfirma Stockholm. Med flera kontor i olika städer är vi väl rustade för att hjälpa dig, oavsett var du befinner dig i landet.

Kundnöjdhet är vår prio

Vårt främsta mål är att fokusera på kvalitet och kundnöjdhet i vårt arbete. För oss är dessa inte bara toma ord, det är det löfte vi ger till varje kund. Oavsett om du anlitar oss som din flyttfirma i Göteborg eller Flyttfirma Stockholm, kan du vara säker på att vi tar dina behov på allvar och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt mål är att leverera en överlägsen service som skapar fler nöjda kunder. 

Moving Day flyttfirma Stockholm

Få offert

Flyttförsäkring för kundtrygghet hos

Kundupplevelse i fokus

keep calm, it’s moving day

Moving Day flyttfirma Stockholm

Varför anlita en professionell flyttfirma?

Du sparar tid

En flytt tar mycket tid och energi, oftast mer än man förväntar sig. Genom att anlita en flyttfirma frigör du värdefull tid och kan fokusera på andra viktiga saker under flytten. Lita på oss för en smidig och effektiv flyttupplevelse som sparar tid och energi.

Lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att hantera alla typer av flyttlass, stora som små. Vår kompetenta personal har den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att din flytt går smidigt till, utan att du behöver oroa dig för något.

RUT-avdrag

När du anlitar en professionell flyttfirma så har du möjlighet att ta del av RUT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden vilket gör det billigare för dig att anlita en professionell flyttfirma. Läs mer om RUT-avdraget här

Skräddarsydda lösningar

Vi som din flyttfirma Stockholm kan ta hand om allt, från flyttstäd, packning, montering till transport och demontering av möbler. Du har alltid fria händer att göra tillägg eller addera tjänster utefter dina särskilda behov när du bokar via oss. Vi löser det mesta av önskemål!

Särskild utrustning

Vi som professionell flyttfirma har tillgång till all den utrustning som krävs för att flytta dina prylar på ett säkert och effektivt sätt. Vi har särskilda lyftkranar, stegar och andra specialverktyg som förenklar flyttprocessen. Med vår utrustning kan vi hantera tunga och skrymmande möbler, samt navigera genom utmanande situationer – utan problem!

Tryggt och säkert

Vår fulla licensiering bekräftar att vi uppfyller alla krav och standarder som krävs för att bedriva flyttverksamhet professionellt och lagligt. Med vår omfattande försäkring kan du vara säker på att eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under flytten kommer att hanteras på ett ansvarsfullt sätt.

Moving day flyttfirma i göteborg

Flyttfirma Stockholm som är snäppet bättre

Moving Day flyttfirma Stockholm
Moving Day flyttfirma Stockholm
Moving day flyttfirma i göteborg

Vi pressar priset

Då vi har kontor både i Stockholm och Göteborg, har vi möjlighet att optimera våra resurser och pressa priset för alla våra flyttjänster. Vi kan effektivt planera och genomföra flyttar i både Stockholm och resten av landet, vilket gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra kunder. Som din flyttfirma Stockholm kan du lita på att du alltid får det mest förmånliga priset!

Lokal expertis

Med vårt huvudkontor och närvaro i Stockholm har vi insikt om alla delar av Stockholm, från de centrala områdena till förorterna. Vi känner till de bästa rutterna för transport, vägarnas tillstånd och eventuella trafikförhållanden som kan påverka flytten. Anlitar du oss som din flyttfirma Stockholm, så ordnar vi den bästa rutten för dig!

Du bestämmer schemat

Vi kommer att jobba enligt ditt satta schema och dina krav för att ge dig den bästa flyttupplevelsen. Som din flyttfirma Stockholm är det du som har kontrollen och bestämmer hur din flytt ska se ut. Vi lyssnar på alla dina önskemål och skräddarsyr våra tjänster som flyttfirma Stockholm, för att försöka möta dina unika behov!

Närhet till förråd

I samband med en flytt kan det ofta uppstå behov av att magasinera eller förvara dina möbler och prylar. Som din flyttfirma Stockholm erbjuder vi självklart även magasineringstjänster och åtkomst till förråd i närheten för att tillgodose dina behov under din flytt.

Priser skiljer sig mellan städer

När det gäller flyttpriser varierar kostnaderna beroende på var i landet du planerar att flytta. Liksom många andra tjänster är flyttpriserna något högre i de större städerna, som Göteborg, Malmö och Stockholm. En flyttfirma baserad i samma stad kan också erbjuda mer förmånliga priser jämfört med en firma utanför staden som måste ta hänsyn till transportkostnader för att komma in i stan.

En lokal flyttfirma Stockholm ger ofta ett bättre pris

Lokala flyttfirmor tenderar också att ge bättre priser, eftersom arbetskostnaderna för personal kan dra nytta av RUT-avdraget, men bränslekostnaderna, som påverkar en externt baserad firmas pris, är ej avdragsgilla. Så om du ska flytta till, från eller inom Stockholm, leta efter en pålitlig flyttfirma Stockholm för att säkerställa konkurrenskraftiga priser och smidiga tjänster.

Saker som påverkar ditt pris vid vad al flyttfirma Stockholm

Kostnaden för att anlita en professionell flyttfirma Stockholm varierar beroende på lite olika faktorer:

  • Antal kvadratmeter som ska flyttas
    En mindre lägenhet är oftast billigare att flytta än en större villa eller kontor.
  • Avstånd
    Ju längre avstånd som krävs för transporten, desto högre blir kostnaden för flyttfirman och dig som kund.
  • Tjänster och tillägg
    Kostnaden kan variera beroende på vilka extra tjänster som du väljer att inkludera, som packning och montering av möbler.

Fast pris istället för timpris

Vid flytt, städning och magasinering vill vi erbjuda dig det bästa alternativet – fast pris! För oss är din tillfredsställelse och bekvämlighet av högsta prioritet. Genom att välja fastpris kan du känna dig trygg och säker, utan överraskningar i priset. Med oss som din pålitliga flyttfirma i Stockholm, kan du förvänta dig en smidig och förutsägbar flyttupplevelse. Låt oss ta hand om allt medan du kan luta dig tillbaka och slappna av. Välj oss och upplev skillnaden med vårt fastpris!

Säkerhet och trygghet med Moving Day 

Vi lyssnar på våra kunders och era önskemål, och när vi frågar om era preferenser väljer nästan alla fast pris istället för timpris. Därför erbjuder vi alltid fast pris på våra flytt-, städ- och magasineringstjänster.

Med fast pris kan du som kund känna dig trygg och säker i vetskapen om att priset inte kommer att överraska dig. Välj oss som din pålitliga flyttfirma Stockholm med fast pris för en smidig och förutsägbar flyttupplevelse!

Vad kostar det att anlita en flyttfirma Stockholm

Flyttfirma Stockholm, Moving Day AB
Moving Day flyttfirma Stockholm
Moving Day, din flyttfirma Stockholm

Populära tjänster och tillägg i Stockholm

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Skräddarsy din flytt

Med vår flyttfirma Stockholm kan du skräddarsy din flytt efter dina specifika behov. Vi erbjuder olika tillvalstjänster för att du som kund enkelt kan anpassa din flytt eller städning, samtidigt som du får full översikt över kostnaderna för varje tillval.

Våra tillval inkluderar allt från enbart flytthjälp till packhjälp, demontering och mycket mer. Oavsett vilka önskemål du har på tilläggstjänster, är vi här för att lösa det mesta. Här är några av de vanligaste tillvalen för våra flyttjänster i Stockholm.

Vi underlättar din packning!

Har du ont om tid eller behöver du extra hjälp med packningen inför flytten? Oroa dig inte, vårt erfarna team på flyttfirman finns här för att underlätta för dig. Vi erbjuder professionell packningstjänst som garanterar att dina ägodelar packas på ett säkert och omsorgsfullt sätt. Med tillgång till specialdesignat emballage och förpackningsmaterial kan vi säkerställa att dina ägodelar skyddas på bästa möjliga sätt under hela flyttprocessen. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om packningen, så kan du fokusera på andra viktiga saker inför din flytt.

Upptäck vårt magasineringserbjudande

Behöver du mellanlagra dina ägodelar under en flytt? Vi står redo att hjälpa dig med förvaring i våra moderna och säkra magasin. Oavsett om du flyttar inom Göteborg, Stockholm, Skåne eller någon mindre ort, kan du lita på oss. Vi erbjuder dig trygg och bekväm magasinering så att du kan fokusera på din nya bostad. Kontakta oss idag för att boka din magasinslösning och låt oss ta hand om dina prylar under tiden.

Flyttstädning 

Visste du att vi även har ett städteam i Stockholm? Det absolut vanligaste tillvalet är flyttstädning i samband med flytt. Vårt städteam jobbar ofta tätt invid flytteamet och kan koordinera uppdrag utefter behov. Oavsett om du behöver grundlig städning före eller efter flytten, kan vi skräddarsy tjänsterna efter dina specifika behov. Med vårt städteam kan du vara trygg med att ditt nya hem blir skinande rent och klart för inflyttning eller att ditt gamla hem lämnas prydligt för nya ägare.

Demontering och montering av möbler

Flyttfirmor kan ofta hjälpa dig att antingen montera isär dina möbler så de kan flyttas på ett säkert och korrekt sätt. Har du stora eller otympliga möbler så kan det vara en god idé att montera isär en del möbler, för en mer lätthanterlig flytt.

Hyra av flyttkartonger

Flyttkartonger kan vara dyra och ofta blir det en del överflöd efter flytten. Istället för att köpa eller slänga överblivna kartonger kan du enkelt hyra dem från vår flyttfirma Stockholm. Vi levererar flyttkartongerna till dig innan flyttdagen och hämtar upp dem efteråt, vilket gör att du slipper besväret med överskott av kartonger. Dessutom är det ett miljövänligt val eftersom vi återanvänder dem.

Skänka till välgörenhet

Har du saker som behöver slängas? Vi kan transportera dina föremål till tippen och om de är i hyfsat skick kan vi även leverera dem till en second hand-butik i Stockholm för återanvändning. Med oss behöver du inte bekymra dig om vad du ska göra med dina överblivna saker – vi tar hand om allt på ett miljövänligt och ansvarsfullt sätt. Så låt oss hjälpa dig att göra en positiv skillnad genom att slänga eller återanvända dina föremål i Stockholm.

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

få offert

Du får offert inom 12 timmar!

Offertförfrågan kostar inget och är så klart inte bindande på något sätt.

kontakt
uppgifter

gamla
adressen

nya
adressen

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

Vad våra

tidigare kunder säger