Moving Day AB
Flyttfirma Malmö!

En professionell flyttfirma Malmö – med rötter i Göteborg

Moving Day är en erfaren flyttfirma med huvudsäte i Göteborg som hanterar alla typer av flyttar – inget är för stort eller för litet för oss! Vi flyttar över hela landet och erbjuder skräddarsydda lösningar för att göra din flytt i, till eller från Malmö så smidig som möjlig.

Kundupplevelse i fokus

För oss är det viktigast att du som kund blir nöjd när du anlitar oss som din flyttfirma Malmö. Med vårt professionella flytteam kan du lita på att vi hanterar din flytt med största omsorg. Vi står stolt bakom våra fina kundrecensioner och strävar alltid efter att leverera uppdrag i toppklass!

 

Moving day flyttfirma Malmö

Med vårt erfarna och dedikerade team, tillsammans med välutrustade resurser, kan vi hantera allt från packning till transport och lossning vid din flytt. Oavsett om det är en stor eller liten flytt, kan vi som din pålitliga flyttfirma Malmö hjälpa dig att göra övergången till ditt nya hem smidig och enkel.

 

Få offert

Din pålitliga flyttfirma Malmö

Moving day flyttfirma Malmö
Moving day flyttfirma malmö
Moving day flyttfirma malmö

Transparenta priser

Med oss som din flyttfirma Malmö, får du en tydlig offert så att du vet exakt vad du kan förvänta dig av oss inför din flytt – dvs. inga dolda avgifter!

Våra priser är konkurrenskraftiga och vi strävar efter att ge dig bästa möjliga värde för din investering.

Flexibilitet

Vi har stor förståelse för att livet kan komma emellan. Att anpassa oss utefter dina behov och specifikationer är inga konstigheter för oss.

Som din flyttfirma Malmö kan vi ställa upp med korta varsel och jobba helg- och kvällstid, beroende på vad som passar dig bäst.

Tryggt och säkert

Vi är en fullt licensierad flyttfirma Malmö och har alla nödvändiga tillstånd för att hantera din flytt i Malmö.

Dessutom har vi omfattande försäkringar som skyddar dina ägodelar under hela flyttprocessen.

Nöjda kunder

Som din flyttfirma Malmö är det vårt ständiga mål att överträffa dina förväntningar och lämna dig som kund mer än nöjd. Vi är passionerade över det vi gör och älskar vårt arbete. Vi är oerhört stolta över de fantastiska recensioner och betyg vi har fått hittills, vilket klart visar att vi verkligen vet vad vi gör. 

Flyttförsäkring för kundtrygghet hos

Kundupplevelse i fokus

keep calm, it’s moving day

Moving day flyttfirma Malmö

Att tänka på när du anlitar en flyttfirma Malmö

RUT-avdrag

När du anlitar en professionell flyttfirma Malmö så har du möjlighet att ta del av RUT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av 50 procent av hela arbetskostnaden på din flytt. Läs mer om RUT-avdraget här och hur du kan ta del av den!

Var ute i god tid

En god tumregel är att ta in offerter så tidigt du kan och anlita din flyttfirma Malmö så fort du vet att du behöver flytthjälp. Med god marginal kan flyttfirman planera bättre och ofta erbjuda ett bättre pris till dig som kund. Så se till att boka in en flyttfirma Malmö så snart du kan!

Försäkring och licens

Det är viktigt att du har koll på huruvida din flyttfirma Malmö är försäkrad eller inte. Det ger dig som kund en trygghet i att du blir fullt kompenserad om något skulle gå snett under flyttens gång. Vårt företag Moving Day och flyttfirma är självklart fullt försäkrade och licensierade så du slipper oroa dig om du väljer att anlita oss.

Är fast pris bättre?

Kort svar; JA! Välj en flyttfirma Malmö som erbjuder fast pris – precis som vi gör! På så sätt kan du känna dig trygg med att kostnaden för din flytt är bestämd i förväg och att du inte behöver oroa dig för dolda avgifter eller om flytten drar ut på tiden.

Särskilda tillägg

Har du något skrymmande eller ömtåligt som ska flyttas? För att säkerställa att rätt utrustning och hantering kan förberedas av din flyttfirma Malmö, är det viktigt att du meddelar din flyttfirma om eventuella särskilda behov i förväg. Läs mer om våra tilläggstjänster här nedan.

Lokal flyttfirma Malmö

Genom att anlita en flyttfirma som är väl bekant med Malmö, slipper du oroa dig för förseningar eller onödiga felkörningar som drar ut på tiden. Vi som flyttfirma Malmö har genomfört många flyttar i Malmö och kan därför garantera att vi kan hantera din flytt på ett effektivt sätt.

Moving day flyttfirma i göteborg

Pris på din flytt varierar beroende på hur just din specifika situation ser ut.

När du anlitar en professionell flyttfirma Malmö så bestäms pris utefter flera faktorer:

 

Storleken på boendet

Kostnaden för en flytt varierar beroende på storlek som ska flyttas. En mindre lägenhet kommer att vara billigare att flytta än en större villa exempelvis. Desto större, desto mer jobb helt enkelt!

 

Avstånd

 Ju längre sträcka som ska transporteras, desto högre blir kostnaden för flyttfirman och därmed dig. Men här är ett tips från oss att anlita en flyttfirma med framförhållning, vilket hjälper flyttfirman att planera in längre rutter och pressar därmed priset!

Tjänster och tillägg


Kostnaden kan variera beroende på vilka tjänster som ingår eller ska tilläggas. Till exempel kan packning och montering av möbler vara extra tjänster som påverkar kostnaden.

Psst… Vi på Moving Day är alltid transparenta med kostnader och du får alltid en offert på fast pris. Be om en kostnadsfri offert här

Pris flyttfirma Malmö

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma Malmö
Moving day flyttfirma malmö

Populära flyttjänster och tillägg i Malmö

Moving Day är din flyttfirma Malmö
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Flyttstädning

Visste du att vi även har en städfirma? Ett smidigt tillval är att boka in en flyttstädning i samband med din flytt. Vårt städteam jobbar tätt ihop med flytteamet, vilket underlättar för alla involverade och säkerställer att din bostad efterlämnas i mer än godkänt skick.

Skänka eller slänga?

Har du saker över som behöver slängas i samband med flytten, så kan vi köra det till tippen! Är det saker i fint skick så kan vi även skänka det till en second hand-butik i Malmö. Desto mer som säljs vidare, desto bättre för miljön!

Hyra av flyttkartonger

Det är inte ofta vi flyttar i livet. Så varför ska du köpa nya flyttkartonger när du kan hyra? Det är inte bara kostnadseffektivt utan även ett miljövänligt alternativ! Vi levererar och hämtar upp kartongerna efter flytten, samt återanvänder.   

Hjälp med packning

Om du inte har tid eller möjlighet att packa dina tillhörigheter själv, kan vi hjälpa dig med packningen. Vi har tillgång till särskilda emballage och förpackningsmaterial som är framtagna för att skydda dina ägodelar under flytten.

Demontering och montering av möbler

En populär service är att vi kan montera isär dina möbler så de kan flyttas på ett säkert och korrekt sätt. Har du stora eller otympliga möbler så kan det vara en god idé att låta oss sköta demontering och montering.

Magasinering eller hyra förråd

Ska du flytta in i din nya bostad vid ett senare datum? Eller vill du förvara en del saker i ett förråd innan ni kommit till rätta i nya bostaden? Då kan magasinering vara något för dig! Vi ordnar så dina tillhörigheter förvaras tryggt och säkert i ett magasin nära dig i Malmö.

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

få offert

Du får en offert inom 12 timmar!

Offertförfrågan är gratis och ej bindande.

kontakt
uppgifter

gamla
adressen

nya
adressen

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

Vad våra

tidigare kunder säger