010 – 178 02 99

 

 

kom i kontakt

Moving Day AB
Flyttfirma Göteborg!

Flyttfirma med rötter och huvudkontor i Göteborg

Vi erbjuder våra flytt- och städtjänster i hela Sverige och har kontor i flera svenska städer, men vi är i grund och botten en flyttfirma med rötter i härliga Göteborg. 

Kvalitet & Kundnöjdhet

Vi sätter kundnöjdhet och kvalitet i fokus som din flyttfirma Göteborg. Vi tror att när vi gör vårt yttersta för att göra varje flyttupplevelse smidig, trygg och tillfredsställande, så skapar vi inte bara starka relationer med våra kunder, utan även bygger upp ett rykte som en pålitlig flyttfirma Göteborg.

Movingday flyttfirma Göteborg

Få offert

Flyttförsäkring för kundtrygghet hos

Kundupplevelse i fokus

keep calm, it’s moving day

Movingday flyttfirma Göteborg

Anlita en pålitlig flyttfirma Göteborg

Tidsbesparing

En flytt tar mycket tid och energi. Ofta mer än man tror. Att anlita en flyttfirma Göteborg frigör din egna tid så att du kan fokusera på andra saker under flytten. En professionell flyttfirma vet hur man flyttar effektivt och fort så att du kan återgå till dina vardagssysslor så fort som möjligt. 

Lång erfarenhet

Vi som professionell flyttfirma Göteborg har lång erfarenhet av att hantera alla typer av flyttlass, stora som små. Vårt team har den kunskap och de färdigheter som krävs för att säkerställa att din flytt går smidigt till. 

RUT-avdrag

När du anlitar en professionell flyttfirma Göteborg så har du möjlighet att ta del av RUT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av hälften av hela arbetskostnaden, vilket kan sänka dina kostnader avsevärt! Du kan läsa mer om rutavdraget här

Slipp stress och oro

Att anlita en flyttfirma Göteborg innebär att du inte behöver stressa över något under flytten. Din flyttfirma tar hand om allt, från packning till transport, montering och demontering av möbler. 

Undvik skador och slitage

Som professionell flyttfirma Göteborg har vi tillgång till all den utrustning som krävs för att flytta dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt. Detta inkluderar lyftkranar, stegar och andra specialverktyg, som förenklar processen under en flytt. När du flyttar själv är risken större att du eller ditt bohag råkar ut för skador. 

Säkerhet

När du anlitar en flyttfirma Göteborg så ingår det ofta försäkringar som täcker skador på dina ägodelar. Detta ger dig trygghet och gör att du kan koppla av och känna dig säker på att dina tillhörigheter är omhändertagna under flytten. Självklart så ingår det försäkring när du väljer att anlita oss som din flytffirma Göteborg. 

Moving day flyttfirma i göteborg

Upptäck fördelarna med oss på Moving Day 

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Konkurrenskraftigt pris

En betydande kostnad för en flyttfirma utgörs av personalkostnaden och den tid som personalen spenderar på flytten. Genom att välja en lokal flyttfirma med kortare körsträcka kan du förvänta dig ett mer konkurrenskraftigt pris. Så överväg att anlita en närliggande flyttfirma, som oss på Moving Day för att få en kostnadseffektiv flyttupplevelse.

Lokalkännedom

Vi som flyttfirma baserade i Göteborg har fördelen av att erbjuda insikt i de bästa rutterna och den mest tidsbesparande färdvägen för att minimera kostnader och maximera effektiviteten under din flytt. Med vår expertis kan du få en tryggare och mer smidig flyttupplevelse, samtidigt som du sparar tid och pengar genom våra välplanerade transporter. Låt oss som en pålitlig flyttfirma Göteborg ta hand om din flytt.

Flexibilitet

Vi som flyttfirma Göteborg är vana vid att skräddarsy flyttar efter våra kunders önskemål. Vi anpassar oss till dina behov och önskemål för att ge dig den bästa flyttupplevelsen möjligt. Vi är flexibla och kan planera flytten enligt ditt schema och krav för att göra det så smidigt som möjligt för dig. Med oss är det helt enkelt du som bestämmer hur din flytt ska genomföras. Lita på oss för en skräddarsydd och problemfri flyttning i Göteborg!

Nära till magasinering

Ibland kan det vara nödvändigt att magasinera möbler och ägodelar under en viss tid, särskilt i samband med en flytt. Vi förstår vikten av flexibla lösningar och som en pålitlig flyttfirma Göteborg kan vi erbjuda dig hjälp med förvaring och magasinering. Oavsett om du behöver temporär förvaring mellan flyttar eller under en ombyggnad, kan vi ta hand om dina ägodelar säkert och tryggt.

Priser skiljer sig mellan städer

När det gäller flyttpriser varierar kostnaderna beroende på var i landet du planerar att flytta. Liksom många andra tjänster är flyttpriserna något högre i de större städerna, som Göteborg, Malmö och Stockholm. En flyttfirma baserad i samma stad kan också erbjuda mer förmånliga priser jämfört med en firma utanför staden som måste ta hänsyn till transportkostnader för att komma in i stan.

Lokala firmor ger ofta ett bättre pris

Lokala flyttfirmor tenderar också att ge bättre priser, eftersom arbetskostnaderna för personal kan dra nytta av RUT-avdraget, men bränslekostnaderna, som påverkar en externt baserad firmas pris, är ej avdragsgilla. Så om du ska flytta till, från eller inom Göteborg, leta efter en pålitlig flyttfirma Göteborg för att säkerställa konkurrenskraftiga priser och smidiga tjänster.

Det som påverkar ditt pris

Kostnaden för att anlita en professionell flyttfirma Göteborg varierar beroende på lite olika faktorer:

  • Antal kvadratmeter som ska flyttas
    En mindre lägenhet är oftast billigare att flytta än en större villa eller kontor.
  • Avstånd
    Ju längre avstånd som krävs för transporten, desto högre blir kostnaden för flyttfirman och dig som kund.
  • Tjänster och tillägg
    Kostnaden kan variera beroende på vilka extra tjänster som du väljer att inkludera, som packning och montering av möbler.

Välj fastpris istället för timpris

Många flyttfirmor debiterar kunderna baserat på timdebitering, vilket kan vara en källa till osäkerhet. Timprisvariationen mellan olika företag kan skapa osäkerhet och oro hos kunder, då man inte vet hur snabbt flyttfirman kommer att arbeta och vad den slutliga kostnaden faktiskt landar på.

Säkerhet och trygghet med oss på Moving Day 

Vi förstår våra kunders behov och önskemål, och när vi frågar om era preferenser väljer nästan alla fast pris istället för timpris. Därför erbjuder vi alltid fast pris på våra flytt-, städ- och magasineringstjänster.

Med fast pris kan du som kund känna dig trygg och säker i vetskapen om att priset inte kommer att överraska dig. Välj oss som din pålitliga flyttfirma Göteborg med fastpris för en smidig och trygg flyttupplevelse!

Pris flyttfirma Göteborg

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Maximera din flyttfirma Göteborg med tillägg och tjänster

Moving day flyttfirma Göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Skräddarsy din flytt

Med vår flyttfirma Göteborg kan du skräddarsy din flytt efter dina specifika behov. Vi erbjuder olika tillvalstjänster för att du som kund enkelt kan anpassa din flytt eller städning, samtidigt som du får full översikt över kostnaderna för varje tillval.

Våra tillval inkluderar allt från enbart flytthjälp till packhjälp, demontering och mycket mer. Oavsett vilka önskemål du har på tilläggstjänster, är vi här för att lösa det mesta. Här är några av de vanligaste tillvalen för våra flyttjänster i Göteborg.

Flyttstädning 

Visste du att vi även har ett städteam i Göteborg? Det absolut vanligaste tillvalet är flyttstädning i samband med flytten. Vårt städteam jobbar ofta tätt invid flytteamet och kan koordinera uppdrag utefter behov. Oavsett om du behöver grundlig städning före eller efter flytten, kan vi skräddarsy tjänsterna efter dina specifika behov. Med vårt städteam kan du vara trygg med att ditt nya hem blir skinande rent och klart för inflyttning eller att ditt gamla hem lämnas prydligt för nya ägare.

Hyra av flyttkartonger

Flyttkartonger kan vara dyra och ofta blir det en del överflöd efter flytten. Istället för att köpa eller slänga överblivna kartonger kan du enkelt hyra dem från vår flyttfirma Göteborg. Vi levererar flyttkartongerna till dig innan flyttdagen och hämtar upp dem efteråt, vilket gör att du slipper besväret med överskott av kartonger. Dessutom är det ett miljövänligt val eftersom vi återanvänder dem.

Packhjälp

Om du inte har tid eller möjlighet att packa dina tillhörigheter själv, kan flyttfirman hjälpa dig med packningen. De har tillgång till särskilda emballage och förpackningsmaterial som är framtagna för att skydda dina ägodelar under flytten.

Demontering och montering av möbler

Flyttfirmor kan ofta hjälpa dig att antingen montera isär dina möbler så de kan flyttas på ett säkert och korrekt sätt. Har du stora eller otympliga möbler så kan det vara en god idé att montera isär en del möbler, för en mer lätthanterlig flytt.

Magasinering

Ska du flytta ut ett datum och flytta in i en ny bostad vid ett senare datum så kan vi hjälpa till att lagerhålla dina prylar i något av våra magasin. Vårt största magasin är i Göteborg så klart men vi har magsin även i Stockholm, Skåne och har samarbetspartners på mindre orter.

Skänka till välgörenhet

Har du saker som behöver slängas? Vi kan transportera dina föremål till tippen och om de är i hyfsat skick kan vi även leverera dem till en second hand-butik i Göteborg för återanvändning. Med oss behöver du inte bekymra dig om vad du ska göra med dina överblivna saker – vi tar hand om allt på ett miljövänligt och ansvarsfullt sätt. Så låt oss hjälpa dig att göra en positiv skillnad genom att slänga eller återanvända dina föremål i Göteborg.

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

få offert

Du får offert inom 12 timmar!

Offertförfrågan kostar inget och är så klart inte bindande på något sätt.

kontakt
uppgifter

gamla
adressen

nya
adressen

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

Vad våra

tidigare kunder säger