010 – 178 02 99

 

 

kom i kontakt

Moving Day AB
Flyttfirma Göteborg!

Uppväxt och huvudkontor i Göteborg

Vi erbjuder våra flytt och städ tjänster i hela Sveirge och har kontor på flera i flera städer, men vi grundades och har vårt huvudkontor i Göteborg, på bästkusten 😀

Kvalitet & Kundnöjdhet

Det låter kanske som en kliché som man ofta skriver på sin hemsida för att det låter bra, men vi på Moving Day har på riktigt som en strategi att fokusera på kundnöjdhet och kvalitet på alla våra utförande för att växa genom fler nöjda kunder.

Moving day flyttfirma i göteborg

Få offert

Flyttförsäkring för kundtrygghet hos

Kundupplevelse i fokus

keep calm, it’s moving day

Moving day flyttfirma i göteborg

Fördelar med att anlita en flyttfirma

Tidsbesparing

En flytt tar mycket tid och energi. Ofta mer än man tror. Att anlita en flyttfirma frigör din tid så att du kan fokusera på andra saker under flytten.

Erfarenhet

En professionell flyttfirma har erfarenhet av att hantera alla typer av flyttlass, stora som små. De har den nödvändiga kunskapen och färdigheterna för att säkerställa att din flytt går smidigt till, utan att någon ska behöva oroa sig.

RUT-avdrag

När du anlitar en professionell flyttfirma så har du möjlighet att ta del av RUT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden vilket gör det billigare för dig att anlita en professionell flyttfirma!

Bekvämlighet

Att anlita en flyttfirma innebär att du inte behöver oroa dig för något under flytten. De tar hand om allt, från packning till transport, montering och demontering av möbler.

Undvika skador

En professionell flyttfirma har tillgång till all den utrustning som krävs för att flytta dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt. Detta inkluderar lyftkranar, stegar och andra specialverktyg, som förenklar processen under en flytt.

Säkerhet

När du anlitar en flyttfirma i Göteborg så ingår det ofta försäkringar som täcker skador på dina ägodelar. Detta ger dig trygghet och gör att du kan koppla av och känna dig säker på att dina tillhörigheter är omhändertagna under flytten.

Moving day flyttfirma i göteborg

Fördelar med att boka lokal flyttfirma Göteborg

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Bättre pris

Den stora kostnaden för en flyttfirma är personalkostnaden och personalens tid. Du kan därför förvänta dig ett bättre pris från en lokal flyttfirma som inte har samma körsträcka.

Lokalkännedom

En flyttfirma som är bekant med området kan hjälpa till att navigera genom lokala trafikförhållanden, vägarbeten och eventuella problem som kan uppstå på grund av vägarbete eller begränsningar i tillträde.

Dessutom kan en flyttfirma som är baserad i Göteborg ha kunskap om de bästa rutterna och tidsåtgången för att minimera kostnader och maximera effektiviteten under flytten. Att anlita en flyttfirma med lokalkännedom kan ge dig en tryggare och mer smidig flyttupplevelse.

Flexibilitet

En professionell flyttfirma i Göteborg kan arbeta enligt dina behov och önskemål. De kan planera flytten enligt ditt schema och krav och anpassa sig till dina behov. Det är helt enkelt du som bestämmer!

När till magasinering

Ibland är det nödvändigt att magasinera möbler under en viss tid, särskilt i samband med en flytt. En flyttfirma kan hjälpa dig med förvaring och magasinering i Göteborg, samt transport till och från.

Priser skiljer sig mellan städer

Priset på flytt varierar beroende vart i landet du ska flytta. likt mycket annat så är det lite dyrare i de större städerna Göteborg, Malmö och Stockholm. En lokal flyttfirma kommer också kunna ge ett bättre pris än en flyttfirma utanför stan som har kostnader förknippade med transporten in till staden.

Lokala firmor ger ofta ett bättre pris

Arbetskostnaden för personal kan du få RUT-avdrag på men det kan du inte för bränslekostnaden vilket också bidrar till att priset från en firma utanför stan har svårare att ge ett lägre pris. Så leta efter en flyttfirma i Göteborg om du ska flytta till Göteborg, från Göteborg eller inom Göteborg.

Saker som påverkar priset

Kostnaden för att anlita en professionell flyttfirma i Göteborg varierar beroende på lite olika faktorer:

  • Antal kvadratmeter som ska flyttas
    Kostnaden för en flytt varierar beroende på storleken på boendet som ska flyttas. En mindre lägenhet kommer att vara billigare att flytta än en större villa eller ett kontor.
  • Avstånd
    Ju längre avstånd som ska transporteras, desto högre blir kostnaden för flyttfirman och därmed dig.
  • Tjänster och tillägg
    Kostnaden kan variera beroende på vilka tjänster som antingen ingår eller ska tilläggas. Till exempel kan packning och montering av möbler vara extra tjänster som spär på kostnaden.

Fastpris vs timpris

Timpris

Vissa flyttfirmor debiterar en timdebitering för deras tjänster. Timpriset kan variera från några hundralappar till flera tusen kronor beroende på flyttfirmans storlek och tjänster. Timpris passar vissa men skapar en osäkerhet hos andra kunder, då det är svårt och veta hur snabbt flyttfirma jobbar och man kan känna en oro i osäkerhet på vad kostnaden kommer landa på. 

Fastpris

När vi frågar våra kunder om dem önskar fast pris eller timpris så vill nästan alla ha fastpris. Därför ger vi alltid fastpris på våra flytt, städ och magasineringstjänster. Kunden kan då känna sig trygg med att priset inte blir någon överraskning.

 

Vad kostar det att anlita en flyttfirma Göteborg

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Tjänster och tillägg som våra kunder i Göteborg ofta väljer

Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg
Moving day flyttfirma i göteborg

Anpassa din flytt

För att anpassa flytten efter dina behov så delar vi upp olika tjänster i tillval för att du som kund ska kunna se anpassa din flytt eller städning och samtidigt se vad respektive tillval kostar.

Vissa kunder vill endast ha hjälp med flytt, medens andra kunder även gärna väljer till packhjälp, demontering osv. Vi få frågor om alla möjliga olika typer av önskemål på tilläggstjänster och vi kan lösa det mesta. Här är några av de vanligaste tillvalen för våra kunder för flyttjänster i Göteborg.

Flyttstädning

Vi har även städteam i Göteborg! Det absolut vanligast tillvalet är flyttstädning i samband med flytten. Våra städteam jobbar ofta nära flyttlaget och är på plats och kan städa så fort flyttlaget är klara med ut/inflytten.

Hyra av flyttkartonger

Flyttkartonger är ganska dyra och ofta kanske du sparar ett par stycken uppe på vinden men det blir lätt många över som du kanske får kasta. Du kanske har ett par flyttkartonger men vill ha några extra just under flytten, du kan du hyra flyttkartonger. När du hyr flyttkartonger av oss så kör vi ut dem till dig dagarna inna och hämtar upp dem efter flytten, så slipper du överskottet av kartongen och vi återanvänder dem.Vilket vi också rekommenderar ur en miljöaspekt. 

Packhjälp

Om du inte har tid eller möjlighet att packa dina tillhörigheter själv, kan flyttfirman hjälpa dig med packningen. De har tillgång till särskilda emballage och förpackningsmaterial som är framtagna för att skydda dina ägodelar under flytten.

Demontering och montering av möbler

Flyttfirmor kan ofta hjälpa dig att antingen montera isär dina möbler så de kan flyttas på ett säkert och korrekt sätt. Har du stora eller otympliga möbler så kan det vara en god idé att montera isär en del möbler, för en mer lätthanterlig flytt.

Magasinering

Ska du flytta ut ett datum och flytta in i en ny bostad vid ett senare datum så kan vi hjälpa till att lagerhålla dina prylar i något av våra magasin. Vårt största magasin är i Göteborg så klart men vi har magsin även i Stockholm, Skåne och har samarbetspartners på mindre orter.

Slänga saker på tippen eller 2nd hand

Har du saker över som behöver slängas så kan vi köra det till tippen och är det i hyfsat skick kan vi även köra det till en second hand butik i Göteborg för återanvändning.

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

få offert

Du får offert inom 12 timmar!

Offertförfrågan kostar inget och är så klart inte bindande på något sätt.

kontakt
uppgifter

gamla
adressen

nya
adressen

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Offertförfrågan

Privat eller företag

Hiss

Hiss

Skatteverket logotyp rutavdrag

Vi hjälper dig med

RUT-avdrag

Vad våra

tidigare kunder säger